02 September 2011

raya 2011 :)


assalamualaikum. alhamdulillah dapat jugak puasa penuh ye. maka boleh la raya dgn happy-nya. yahooooo. takde ape sangat nk story- moly sebab every year raya sama je. memang stay kt rumah almaklumlah jalan jem woooo. jalan penuh kereta bernombor plat W,J,B,T and sebagainya ye. kalau nmpak nombor plat D tu memang dh biase. tapi time-time raya ni penuh la jalan tu ye. so, kite orang kampung ni stay kt rumah je la. bia la si perantau tu memenuhkan jalan-jalan yg ada. memang tak sanggup la nk join skali. trima kasih je la ye.


so bila raya yg paling happy memang la si kanak-kanak riang. aq ni badan je macam kanak-kanak tapi paham-paham aje lah. so duit raye pun paham-paham aje lah. cukup-cukup buat tambang balik gombak nanti. bhahaha. sedar-lah diri tu sikit ye. takpayah buat muke seposen berebut ngn budak-budak tuhhhhh. haishhhhh



pstu time-time raya ni pulak la ramai orang bk kahwin aka nikoh. pelik sngoti x paham la bkpo la nikoh time-time ore busy nih. ph kalu x g sero ati pulok. gni la ore kampung gk. eh kawan aq pon dh kawen, slmt pengantin baru ye ruby n azlan. smoga kekal slama-lamanya insyaAllah. tengok org kawen jeles jugak la sikit-sikit. takpelah kan. blaja betol-betol dulu ye.


ohhh lagi satu, semalam ade reunion skola rendah. esok reunion skola mnengah. memang dua-dua tak pegi lah wey. bukan taknak mrapatkan silaturrahim tapi paham-paham la jalan jem plus malu lah lame sangat tak jumpe. tambah budak-budak skola rendah tu. dh 8 taon tak jumpe. aq still cenonet cenggini. hehehe. takpe-lah laen kali insyaAllah if tbukak pintu hati ni aq attend la reunion-reunion sgale tu. memang taktau bile la kannnnn. hihihihi


panjang kemain tulisnya padahal taktau nk buat ape kt rumah. tulis post smbil-smbil dengar alkuliyyah ni. memang tak fokus la kt tv tuh bile mngadap cik celog ni ye tak. dah-dah la tu. selamat hari raya ye kpd smua yg kenal cik nur amalina yusof ni. maaf zahir batin. see ya. salammmmm ;)


jarang-jarang je dpt ber-gmbr cenggini. complete but w/out si abg ipr :p



batrisyia alya and erdina zahirah. peace yawww!



memang tipu-tipu la salam nye. tak sampai 5 minit dah gaduh balik. ohh budak-budak :)



mak sepupu and anak sepupu-nya :)



rase nk penyet-penyet je 3 orang ni! ;p



selamat hari raya!
maaf zahir batin :)


and


selamat pengantin baru ruby. taken by jojia zai :)

4 comments:

hanani_nmh said...

comey sey gamba budak berdue tu salam. aaaaww~~

aMaLiNa said...

aw aw tenkiu :)
susah kot nk snap tuuuu. hehe

Ha Alif Jim RO sharbini said...

dio kwin doh wei /?? bia btol .. mcm tuo doh laki tuh .. ahaha

aMaLiNa said...

ho la nikoh dh. tok laki yo umo 28 :)