20 April 2011

no idea!

assalamualaikum. currently at home. cerita lapuk. exam dh habis dgn tidak jayanya ye. just forget it. ingat pon buat sakit hati baek x yh kn? cuti 3 weeks sahaja sebabnya ade shortsem. xpe la. bukan nk sgt pon duduk rumah lame2 nanti bosan tauuu. so ape plan duduk rumah? of course goyang kaki weyh. qada tidur makan tgk tv. tapi jarang seyh online. x sempat menyempat den nk bukak laptop kt rumah ni ha. dh lame asah bakat jadi blogger tp x tajam2 lagi. macam nk give up tiru nani delete je blog tapi macam sayang pulak. nk post entry hari-hari memang haram la kan satu habuk pon xde dalam otak nk tulis hape. haishhh.. sebagaimana tajuk entry di atas, seriously no idea. just update siket-siket menandakan empunya blog masih bernyawa. sekian.

4 comments:

cHan said...

hoho, tumpang menyibok jap!:D
alaaa, mu exam susah2 pn, nnt dean list gok;)

aMaLiNa said...

mu ni ngabe molep..time cfs boleh tahan lg tp gombak ni tough la.

hanani_nmh said...

haha i dah activekan blog balik amal weh :)

exam tuh biarlah. kt usaha semampu boleh. result tu bonus je lah. bak kate sorg tu, kt usaha kat part yg kt boleh adjust=effort

aMaLiNa said...

active balik ye naniii.haha