24 April 2011

sem 1,2010/2011

assalamualaikum slmt petang. tulis tajuk entry dh mcm nk jawab exam. ni entry saja-saja gila-gila rasa nk show off gambar bilik tempat menginap selama 1 sem di gombak ye. mula-mula memang frust tahap gaban la bile dpt mahallah safiyyah nun jaoh di entrance uia tuhhh. almaklumlah rakan-rakan seperjuangan kebanyaknnya dpt sumayyah. sedih rasanya. boleh nyanyi lagu akon dh. ala x ingat dh ke lagu lonely i'm mr lonely tuhhh. kacang lupakan kulit betol. haha. tapi skrg laen ceritanya ye. syukur alhamdulillah la uia letak kt safiyyah tu sebab blh dikatakn dekat jgk la dgn econs (kuliyyah kesayangku).kui2. dgn centre pon dkt for instance la ari tu nk balik kampung nk tunggu bas pon senang turun tangga then smpai terus ke destinasi. memang tak boleh nk imagine lau budak2 yg duduk asma' ke, nusaibah ke, halimah ke, mcm mane la agaknya diorang nk g centre tuh dgn bwk beg mcm nk g oversea berbulan-bulan. haha.. biase la tu nk balik kampung, wajiblah angkut sume barang yg ade kt hostel. tengok ha introduction panjang gile padahal memang dh tulis awal-awal lagi nk tunjuk gambar..haha.. maka inilah gambarnya ye sekeping dua je ponnn :)

meja study yg sentiasa bersepah x kira waktu 


board ni sbnrnye gune tuk memorize pape yg perlu di-ingat. keanak-anakan? whatever! haha


kalau boleh sume bnda nk tampal kt situuuuu..hehe


i got this ball from nani si budak baek. besau tauuu.. see see??


accounting. no comment :]


to conclude, memang sah la wei buat esei camni, to be honest, gune webcam je pon tangkap gambar. nasib baik la xde sesape dlm bilik kalau tak memang la muka akan jadi setebal tembok negeri china. haishhh.. ini saja-lah sumber hiburan nk ilangkan tension belajar. belajar la kononnya. ok macam pelik entry kali ni macam panjang. baek stop skrg lagipun tadi memang dh nekad nk online kejap je. hehe adios amigos!

3 comments:

cHan said...

x best duk safiyyah!
haha

hanani_nmh said...

aiseh buku account~ haha tak sabau nak amik maf ke

aMaLiNa said...

yan mu pong safiyah gok mulo.haishhh!
nani semoga kesampaian la ye hajat kite nk amk maf..wawawawa :')