22 April 2011

sesi meng-update belog

assalamualaikum. maka kalau diikutkan jam di desktop ini pukul 9.20pm la ye skrg. memang xde niat sebesar kuman pun nk update belog ni tapi tetibe si hamba Allah nani tu menego den tadi. disuruhnye den ni meng-update bnde alah ni. hajat di hati nk change si hamba Allah tu punye url then trus blah tapi kesian pulak tgk belog ni macam di-anak tirikan. ohh memang den paham prasaan ditinggalkan tanpa ibu bapak macam den yang ketiadaan ibu bapak dek kerana mereka berangkat ke ibu negara ada urusan kerja katanya. haishhh.. den balik jaoh-jaoh diorang pulak nk pegi sane sungguh tidak difahami dek akal fikiran ni. maka hari ini 22/4/2011 hari terakhir memegang lesen P. ceh bangga sungguh berkata-kata padahal pegang stereng terketar-ketar. abnormal sungguh keadaan ini setelah 2 tahun memegang lesen maap la pakcik JPJ dulu bawak kreta kt litar ok je tapi bile naik atas jalan tu rasa nak tercabot jantung den ni ha. kalau dh penakut tu apa salahnye mengaku kn. haish melalut meraban sampai ke lesen dh ha. saja nk gtau dunia bahawasanya den ni pon layak menjadi pemandu di malaysia ini. haha. xde motif langsungggg.

maka kehidupan seharian hari ini bermula agak lewat disebabkan cerita korea yang menggoda semalam. bukan nk bertahajud tp tgk crite pulak berjam-jam. astagfirullah. dh lame x lepas gian begitulah jadinya. sampai si alya yg petah itu datang mengejutkan aunt-nya " cik na, bangun la dh cerah ".normal la tuh bile org kelantan berkata-kata memang indah bunyinya. memang la dh cerah kalau jarum jam dh tunjuk pukul 11. malu umo dh 19 tahun  6 bulan tapi budak 3 tahun  4 bulan pulak yang kejut bangun tidur. insaflah diri. kuang-kuang-kuang. macam pelik dgn diri sendiri knapa menaip macam tgh buat essay bm form 5 maklumlah baru lps baca belog si ulfa tuhh. memang berbunga-bunga bahasanya rase nk tnya spm bm dulu dpt ape. dari terus mengarut melalut mengarang cerita yang bukan-bukan maka ada baiknya sudahkan di sini sahaja. haha. slm.

3 comments:

cHan said...

lor, mu ade lesen keto ke?
mcm x caya jah.
hahaha

hanani_nmh said...

like :)

aMaLiNa said...

yan jgn pndg sblh mate..haha..tp xmmpu nk drift mcm geng ko. haha
thanks nani :)