19 May 2011

cerita ber-gambar :)


ini memang-lah wajib kan sampai terlebih-lebih pulak tido-nye. dari malam sampia tengah hari. dari petang sampai senja. bangun-bangun je matahari dh senyum-senyum. kepala pun memang-lah pening-pening lalat bila tidur tanpa mengira waktu ni. maka again. masa berlalu begitu sahaja. haha.

then lagi satu benda pelik minggu ini. asyik penat tiap-tiap padahal kelas ada dua sahaja setiap hari and credit hour pun 6.5 je bukan macam sem lepas 18.5 jammmmm. tak paham la badan kenapa penat sangat. oh lupa minum susu agaknya :/

last sekali terpaksa la mengadap buku sebab-nya nk kuiz kannnn. kalau tak memang-lah buat hiasan je buku tu. sebab study pun last minute maka tadi jawab kuiz pun memang-lah last-last minut baru bulat-bulat jawapan multiple choice tu. madam check-lah elok-elok ye. jawab kuiz bila hati jiwa raga tidak tenang begitu-lah hasilnya. :(

papepon jadi macam kucing ni jugak la one of my  must thing to do. pagi-pagi sumbat telinga nak pegi class. tengah hari masa lunch pon sumbat jugak. petang-petang nk balik mahallah pon takkan lepas earfon tuh. malam-malam nk tido pon dengar mp4 macam aku sorang je ade mp4. haishhhh.

p/s : tolong-lah this week macam mengarut membuang masa sahaja tanpa motif seperti entri ini juga tiada motif. orang lain post maka sibuk-lah nk post jugak padahal tak tahu nk cakap ape. takpe-lah kan nanti dah tua-tua boleh ingat balik buat apa time muda-muda. erkk :) sekalung penghargaan buat encik google dan puan tmblr. terima kasih jumpa lagi. adiosssss :]

1 comment:

hanani_nmh said...

i need sleep tooooooooooooooo