22 May 2011

quick updates!

salam. conclusion from this pict is dinner best! thanks la kt si zita sebab ajak pegi event ni even just jadi tukang jaga meja registration, tukang angkut hadiah, tukang pegang kotak lucky draw yg sangat lawa tu atas stage, tukang makan and tukang buat sepah tapi sume tu best. it's a new experience to me. spending 2 days 1 night at kuantan is just awesome. banyak lagi nk mengomel di sini but i'll update more about this later-lah because for now, i have to focus on my study. i have 2 quizzes next week and i'm not prepared at all. so how to target 4-flat? just dream-lah kalau tak usaha kan? ict dengan maf saya sayang kamu sangat-sangat. be nice to okei? bye belog sayang nanti i dah habis study i sambung balik ye. tungggguuu ;)

2 comments:

cHan said...

wehhh x oyak g kuantan.
aku nak ikut gok.
dh la sekolah adik aku.
hahaha:D

aMaLiNa said...

la..koloh adik mu ko.
lawa la koloh tu.
aq g pon last minute jh teme saem aq.
best weh!hehe :)
comey weh kuantan.
kaloh kb. hahahahaha :D