28 June 2011

penat tapi best!

assalamualaikum. ni betol-betol short entry la kot. baru blk meeting badan penat nak study pulakkk lusa nk exam. hari ni sehari suntuk study kt library and ade 2 things happened today yg mmg meng-happy-kan lah!

First : tadi dapat Tafsir Al-Quran from Sis Izzah. thanks sis, walaupun kte tak penah jumpa. and thanks jugak kt Farah Nadia sbb jd org tgh. suke sgt sbb dh lame nk tafsir Quran tiba-tiba ada org bagi memang la syukur sangat-sangat macam orang mengantuk dapat bantal kan?

Second : tetibe dpt msg ckp takyah LIDV (live in during vacation) means takyah stay kt sini sampai 10hb means boleh balik awal. again, alhamdulillah ya Allah.

so, walaupun penat, tapi happy. pegi meeting tadi pon sempoi je. thats why nk jugak buat post even byk lagi keje nk kene buat. thats all just to update! salammmmm :)


abaikan si pemegang tafsir tuhhh. muka penat mcm tu-lah.
comel tak tafsir tu? comel kan? eh excited gileee. haha

2 comments:

hanani_nmh said...

selamat berbahagia kawan :)

aMaLiNa said...

thanks nani. anda jugaaa :)