26 June 2011

study itu best kan?

assalamualaikum. finally smua class dh habis skang tggl nk exam je. study week la ni kira-nya. ni jadual exam:

Tilawah test - 27/6 jam 12.28 pm
MAF - 30/6 jam 2.30 pm
ICT - 1/7 jam 9.00 am

sebab ni shortsem so 3 subjek je la amik tak kuasa nak amik banyak-banyak nanti terkejar-kejar tak tau nk revise yg mana. so skg nk makan ke nak tido ke nak online ke memang tak se-aman biasa. otak asyik fikir eh ict tak baca lagi, notes tak siap lagi, past year questions tak buat lagiiiiii. tapi kan, best la study. serious tak tipu. kalau sehari tak bukak buku rasa pelik-lah. haha. budget rajin-lah ni. booooo sama diri sendiri.

tak nak lah post panjang-panjang. just nk ckp all the best kt semua classmates, mahallah-mates and sape-sape je la yg amik shortsem neh. kte sama-sama usaha then baru tawakal. insyaAllah Allah sentiasa ada di sisi kita. and insyaAllah kejayaan akan menyusul. and nk mintak maaf jugak dari hujung rambut sampai hujung kaki walaupun korang tak baca pon entry ni. hehe. jaga relation dgn Allah, parents, lecturers and friends. insyaAllah lets try our best peeps! :)







4 comments:

Syazani Nadzirah said...

aku baca. lalalalalaa... :P

aMaLiNa said...

ye cajan gud luck jugakkk.
lalalala~ :)

norain nawawi said...

all the best . ghindu pulok ngn ko hihihi :p

aMaLiNa said...

rndu aq? terharuuuuu. sob2
rndu ko jugakkkk :')