22 July 2011

5 years :')

assalamualaikum. ari ni kua result for sem 3. kul12 smlm dh kua sbnrnya tp smlm penat sangat so tidur awal tak mampu nk tggu kul12 ngantuk sangat. hehe. tapi pg tadi kul 4 tersedar, nak tahajud tak boleh sebab toootttt so ape lagi online la kejap check result.

alhamdulillah after 5years usaha finally dapat gk ape yg diidamkan. syukur sangat. dari form 4 lagi punye la struggle nk score subjek accounting tp rezeki takde lg agaknya after 5 tahun baru dapat. ayat berbelit-belit nampaknya. bia-lah. saje je post special kt sini bia nanti ingat sampai tua insyaAllah. hehe.

so tadi gitau parents and alhamdulillah diorang happy jugak. tapi ade lg satu hajat diorang n insyaAllah sem depan usaha lagi. and ari ni jugak beli hp baru. hp murah je kira hadiah untuk diri sendiri la kot. selalu guna ayat tu bila nk beli something yg mahal-mahal. hehe. abah sponsor siket je, bile tak cukup tambah-la duit sendiri. papepon thanks la abah. happy-nya! alhamdulillah :)

5 comments:

Bella said...

Congrat... wah... dpt handfone baru...hehehe

NORA NORY said...

congrats amal :)

aMaLiNa said...

thanks korangggggggg :)

SarahNabilah said...

congrats di atas kejayaan amal setelah 5 tahun dapat dicapai ^__^
syukur pada Allah.
sarah mohon panduan dan tunjuk ajar nanti ye ;)

aMaLiNa said...

thanks sarah. kte usaha same-same ye. study smart! :)