10 July 2011

malas ohhh

assalamualaikum. dh seminggu stay kt rumah kot. ohh bosan jugak la kadang-kadang. i dont know. just dont know what to do. padahal buku berlambak dalam kotak tu tak baca lagi. hehe. cuti lama lagi kan? takpe2. hehe. pagi-pagi bangun tidur mesti lapar and yg 'best' nya memang takde mknn la kt rumah ni. pagi-pagi sume org dh kua, g sekolah. so, tggal aq terkontang kanting kt rumah sorang-sorang. mlsnya nk masak! tu point-nya sbnrnya. hehe. tapi ari ni tetiba rasa rajin so masak-la-nasik-goreng-gune-perencah-adabi-yg-tak-sedap tuhhh. nasib baek perut ni lapar so trima je la sumbat ape ponnnn.

semalam hang out ngn kengkawan memang best la ohhh. penat gila-gila rasa nk baring je kt stesen bas tuhhh. and gambar dlm process la. tak sempat nk amik smlm, so, tggu long email-kan. and sempat jugak la ktorg g lawat maahad tuhh. lame tak jejak maahad. rinduuuu. w/pon smlm dress code tak sesuai, tapi redah je la kan. memang la cuak kot2 terserempak ngn ustaz ke, ustazah ke. hehe. cmtu la bile dh buat salahhh. hik2. catat rekod lagi, semalam spend 15 hinggit je kua. bijak berbelanja tol. abah bagi 50 inggit, so, konon anak baik aq bg balik balance tu kt abah. ohhh baek-nya diri sendiri. perasaannn :p

actually ade nk post psl something ni tp mcm malas nk type pnjg-pnjg. tggu la dulu nnti rajin aq post ah. tak penting pon sbnrnye. eh ni hot news, hp nazak ohhhhh. tapi blh lg a nk msg ngn call org tu. guna je la dulu apa yg ada lgpun takde hp yg berkenan kt kedai tuhhh. nk gtau abah pun mcm segan je. hehe. tu je lah. blog dh jadi diary. huhu. chowwww :)

2 comments:

NORA NORY said...

sape org tu? heheh

aMaLiNa said...

wehhhh misunderstood tuhhhh. haha :p