02 July 2011

makan buku tidur buku :p

Assalamualaikum. ari ni 02 July 2011 sempena berakhirnya final exam smlm, maka apa lagi hang out la ngan kawan-kawan. tapi kuar bertiga je. together with wafa' and kmah. yg laen dh slmt balik ke kg halaman masing-masing. sedih pulakkk. so tadi g masjid jamek jp, cari fajar ilmu sesat kemain lagi last-last kene tebalkan muka tnya org. haha. then g klcc kalut-kalut sbb wafa' tggu kt sana. eh lupa nk mention mmg main purpose kuar ari ni sbb nk shoping. shoping buku! memang serius rambang mata kalau kaya memang dh lama rembat smua. kt fajar ilmu sempat beli 2 bijik buku malay then kt kinokuniya rembat lagi. memang la melayang-layang duit 100+ jugak la tapi demi buku sanggup babe! haha. tak sabar nk balik rumah nk khatamkan smua ni. ada tempah lg satu buku tapi tak sampai-sampai alamtnya sem dpn la baru dpt. takpelah tak baik tamak. ni pun dh cukup. alhamdulillah :)













4 comments:

Syazani Nadzirah said...

does my head look big in this, beli kat aku half price pun bole. huhu =D

aMaLiNa said...

knapakah? await x habaq awai2?haha :p

are_jah91 said...

"makan buku tidur buku semuanya dengan buku...pandai amalina ni.hehe(^_^)

aMaLiNa said...

eh eh ini buku ceritaaa
bkn buku stdy punnn hehe
isi masa lapangggg :p